Mitől más a PREGA 2024-ben?

By | 2024.01.28.
ESEMÉNY – február 7.-e
KITŐL-MITŐL MÁS EZ A PREGA, amelyen
az Agroinform és a MAPÁE közösen szervezi
a konferencia Állattartási és -Tenyésztési Szekcióját február 7.-n?
Ha megtekinti a szekció programját, látni fogja, hogy a 21 előadásból 12 esetében azok a gazdálkodók is megjelennek és elmondják tapasztalataikat, akik a bemutatott precíziós állattartási megoldást a gyakorlatban használják.
Ezzel új hagyományt szeretnénk teremteni a PREGA konferenciák majd 10 éves múltra visszatekintő sorában, hiszen „a puding próbája az evés”!
Sokan gondolják úgy, hogy majd megkóstolom, ha látom, hogy másnak ízlik, és még többen gondolják úgy, hogy ennek még nem jött el az ideje, pedig már a 2000-s évek eleje óta az állattartási gyakorlatban is jelen van, még akkor is, ha sokan nem tudnak róla vagy nem használják.
Ahogy korábban már írtuk, a PREGA látogatásához EXTRA kedvezményeket kínál Egyesületünk aktív tagjainak, ami számukra 50%-s kedvezményt jelent a belépési díjból. A PREGA jelentkezési oldalán a MAPÁE kedvezmény opciót kell választani, majd a regisztrációkor tagunk @hunplf.hu-s mail címét kell megadni, így érhető el a kedvezmény. A jelentkezés elfogadásáról a @hunplf.hu mail címen kapnak a jelentkezők visszaigazolást.
Találkozzunk személyesen a PREGA-n!