Nincs más hátra, mint ELŐRE

By | 2024.01.01.
NINCS MÁS HÁTRA, MINT ELŐRE!
Minden érdeklődőnek köszönöm, hogy olvassa bejegyzéseinket, ami mutatja, hogy van értelme háziállataink egészségéért – és ezen keresztül gazdáik eredményességéért és fogyasztóik elégedettségéért – küzdeni.
Ez is egy sokszereplős és soktényezős tevékenység – játékot is írhatnék, de annál sokkal több, az életünkről szól.
Annyit ígérhetek az Egyesület nevében, hogy FOLYTATJUK! Reményeim szerint egyre eredményesebben, hatékonyabban és egyre több eredményt elérve kitűzött céljainkban.
A 2023-s volt az indulásunk, mint csonka év (tavasztól indult) így akár a 0. évnek is nevezhetjük. Ezalatt a tagságunk megduplázódott, követőink létszáma tízszeresére nőtt, rendezvényeken vettünk részt, előadásokat tartottunk, konferenciát szerveztünk, sok interjút adtunk és elérhetőségeinken (honlap, facebook, linkedin, instagram), száz feletti híradást, cikket, „kisokost” jelentettünk meg. Visszapörgetve a facebook bejegyzéseket, valamennyiről hírt adtunk, fel lehet azokat eleveníteni.
Jövőre is hasonló növekedést, érdeklődést és együtt gondolkozást, együttműködést várunk jelenlegi és belépő új tagjainktól, szimpatizánsainktól, pártolóinktól!
Egy régi mondással élve: JÖVŐRE, VELETEK, UGYANITT!
Eredményekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindannyiunknak!
Dr. Pajor Gábor az Egyesület Elnöke.