Sikeresen lezajlott az első nyilvános bemutatkozásunk a KÁN 0. napján!

By | 2023.09.30.
Úgy érezzük, hogy nagyon sikeresen zajlott le első élő, hivatalos, nyilvános bemutatkozásunk, a KÁN 0. napján!
Több, mint 100 személyes regisztráció, színvonalas előadások (valamennyi tagjaink részéről), fokozott érdeklődés, sok azonnali kérdés, hasznos eszmecserék kávészünet alatt, izgalmas kerekasztal beszélgetések! Mindez egy élettel teli, pezsgő konferencia napot sejtet (a szervezők ezt az esemény tervezettnél hosszabb időtartamából megérezték, de szerintem nem haragudtak). Készültek videók minden előadásról, melyeket itt és a honlapunkon is meg fogunk osztani.
Külön köszönet Borbély Csaba, Szabari Miklós és Horváthné, Kovács Bettina tagtársainknak a szervezésben és a lebonyolításban nyújtott aktív közreműködésükért!
Csak megsúgom, hogy Csabáék már elkezdték szervezni a jövő évi KÁN szereplésünket, úgyhogy lesz folytatás!
Ha megnézitek a jövő heti Neumann János Precíziós Mezőgazdasági Nap programját, több tagtársunk előadásával is találkozhattok, mint Alexy Márta,Tikász Ildikó, Borbély Csaba, Szabari Miklós, Pajor Gábor. Mintha ez is egy mini MAPÁE konferencia lenne, egy nagyobb konferencia keretén belül.
Megnyílt látogatók számára is az október 6.-i kecskeméti esemény regisztrációja, találkozzunk ott (is) minél többen, személyesen!
Olvassátok el az alábbi programfüzetet!