Vitafort országos szakmai találkozó 2024

Vitafort Szabadság út 3., Dabas, Pest, Magyarország

A tavalyi jól sikerült és jó hangulatú Vitafort rendezvényre ismét meghívást kaptunk, melyen várjuk érdeklődőinket, tagtársainkat! Akit érdekel az esemény, kérjük írjon az info@hunplf.hu mail címre, a tárgyban jelezze: Vitafort szakmai nap

borjúneveléssel kapcsolatos gazdasági és állategészségügyi témájú előadások

NH Hotel Budapest Vígszínház utca 3., Budapest, Pest, Magyarország

Kedves Állattenyésztő, Állatorvos és Tulajdonos Partnerünk! Szeretettel meghívjuk Önt és valamennyi érdeklődő kollégáját az alábbi, borjúneveléssel kapcsolatos, igen széles témaköröket felvonultató szakmai rendezvényünkre. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az állatorvosi részvételért járó kamarai pontok meghatározása folyamatban van. A rendezvény pontos helyszínét és időbeosztását hamarosan közzétesszük. Helyszín: NH Hotel Budapest City (1137 Budapest, Vígszinház utca 3.) Időpont:… Read More »

Farmer Expo 2024 – a Debreceni Egyetemmel közösen

Farmer Expo Füredi út 76., Debrecen, Hajdú-Bihar, Magyarország

Az idei évben igen jól sikerült, az Állattenyésztési Napokon a Szegedi Egyetem Mezőgazdasági Karával tartott közös konferenciánk mintájára Debrecenbe is ellátogatunk, ahol a Debreceni Egyetem Mezőgazdasági Karával tartunk közös konferenciát! Amint lesz részletes program, közöljük!

KÁN 2024 – MATE-MAPÁE II. közös konferencia

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Kaposvári Campusa Guba Sándor u. 40., Kaposvár, Somogy, Magyarország

A tavalyi konferencia sikere után (melynek összes előadási anyaga itt megtekinthető), újra megrendezésre kerül a Magyar Agrár és -Élettudományi Egyetemmel közösen szervezett állattartási konferenciánk, amely a KÁN rendezvény egyik eseménye, a Kaposvári Állattenyésztési Napokon! Amint lesz részletes program, közöljük!

XX. TISZÁNTÚLI AGRÁRTUDOMÁNYI NAPOK

Debreceni Egyetem Böszörményi út 138., Debrecen, Hajdú-Bihar, Magyarország

DEBRECENI EGYETEM Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, a MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA Agrártudományi Osztály, Talajtani, Vízgazdálkodási és Növénytermesztési Tudományos Bizottsága, és a Debreceni Területi Bizottsága szervezésében kerül megrendezésre a XX. TISZÁNTÚLI AGRÁRTUDOMÁNYI NAPOK „Intelligens megoldások a mezőgazdaságban” című konferencia

ANImashEXPO 2024

Hungexpo Albertirsai út 10., Budapest, Magyarország

1. Állattenyésztési és állategészségügyi szakkiállítás Új kiállítással bővül a HUNGEXPO kínálata: december 5-7. között rendezik az ANImashEXPO-t, amelynek célja, hogy fórumot és önálló bemutatkozási lehetőséget teremtsen az állattenyésztés, állatjóllét és állategészségügy területén működő szakembereknek, vállalkozásoknak. A kiállítás középpontjában a szakmát érintő legfontosabb kérdések állnak, köztük az ágazat versenyképességének növelése, a megújuló energiaforrások felhasználása és a folyamatos innováció. A… Read More »