Hogy éri meg? Okosba’ vagy okosan?

By | 2023.10.25.
2024 februárban is PREGA!
Talán kevesen tudjátok, hogy az ország legnagyobb, évente megrendezésre kerülő precíziós gazdálkodási konferenciáján (amelyen rendszeresen több, mint ezer résztvevő, ezzel együtt a mezőgazdasági termelés gazdálkodási eredményeit hozó gazdaságok kétharmada előadóként, kiállítóként, látogatóként jelen van), az állattartás, -tenyésztés precíziós megoldásai is rendszeresen képviselve voltak, bár sajnos eddig messze nem olyan mértékben, mint amennyire lehetne és szükséges lenne.
EZEN VÁLTOZTATUNK!
Azt csiripelik a verebek, hogy a 2024-s PREGA-n AZ ÁLLATTENYÉSZTÉSI SZEKCIÓT AZ AGROINFORM ÉS EGYESÜLETÜNK, a MAPÁE KÖZÖSEN SZERVEZI!
Itt a lehetőség, hogy kilépjünk a fényre, megmutassuk, hogy kik vagyunk, miért és mivel dolgozunk, megmutassuk hogy vagyunk olyan ügyesek és rátermettek, mint a növénytermesztők (sőt!), érdemes ránk odafigyelni, mert hozzuk az eredményeket és használjuk a megoldásokat egyre szélesebb körben, egyre nagyobb mértékben!
AKIT ÉRDEKEL A RÉSZVÉTEL, legyen az előadó, kiállító vagy látogató (és kíván azzal a kedvezménnyel élni, amelyet Egyesületünk az aktív tagjai részére nyújtani tud a közös szervezés okán), akkor írjatok az info@hunplf.hu mail címre! A levél tárgya legyen: PREGA 2024.
Bővebben a 2024-s PREGA-ról.