PREGA 2024 Állattartási és -Tenyésztési Szekciójának előadásai

By | 2024.05.31.
Örömmel jelenthetem, hogy a februári előadások teljes videó anyagainak egy része már fenn van a YouTube-n, meg lehet őket nézni (lásd a képre kattintva). Érdemes visszatérni, mert lassan az összes fenn lesz, azok se maradjanak ki!

Ahogy korábban jeleztem az idei PREGA Állattartási és -Tenyésztési Szekcióját az Agroinformmal közösen szervezte egyesületünk, és az eredményre büszkék lehetünk.

Az idén először túlsúlyba kerültek azok az előadások, amelyek nemcsak a megoldásokat, hanem a megoldásokat használó gazdálkodókat is bemutatták, így a hallgatók első kézből kaptak hiteles visszajelzést egy megoldás gyakorlati megvalósításáról, annak eredményeiről és a bevezetéskori buktatókról.
Ismerjük a közmondást: más kárán tanul az okos!
A megoldást újonnan használók már ki tudják kerülni a buktatók egy jó részét, illetve jobban felkészülhetnek a megoldások bevezetésére, mivel több ismeretük lehet arról, hogy mire érdemes figyelni és milyen előfeltételei vannak a megfelelő bevezetésnek, gazdaságos üzemeltetésnek.
Fogadjátok szeretettel és élvezzétek, tanuljatok az előadásokból, melyek összességében több évtizedes hazai tapasztalatokat foglalnak össze.