A tenyészsertések kiválasztása 1955

By | 2023.05.28.
Sorozatunkban bemutatjuk a precíziós állattartást megelőző időszakot, hogy lássuk, mekkora utat tettünk meg benne és vele. Egyúttal azt is bemutatjuk, hogy mennyi ÉRTÉK, LEHETŐSÉG REJLIK A TAPASZTALATOKBAN ÉS MEGÉRZÉSEKBEN!
Senki sem dőlhet hátra, hogy a precíziós megoldások majd helyette megoldják a feladatokat, és senki se tartson attól, hogy holnaptól nincs szükség a munkájára, mert a precíziós megoldások elveszik azt.
Nem, egészen másról van szó! A precíziós megoldások nem valami helyett, hanem a MEGLÉVŐ MEGOLDÁSOK MELLETT nyújtják a legjobb eredményt, így hasznosulnak a legjobban.
Mit jelent ez? Azt, hogy az eddig is meglévő és működő tapasztalatok és megérzések mellett az adatokra és az adatelemzésre alapozott megoldások EGYÜTT alakítanak ki hatékonyabb megoldásokat!
Úgy gondolom, hogy sokan ismerik a kis-szék hasonlatot. A kis-szék három lábon stabil, de két lábon ingatag. A tapasztalatok és megérzések adják a kis-szék két lábát, amihez a 3. láb, az adat és adatelemzés társul.
Így már biztosak lehetünk benne, hogy sokkal stabilabb, nem billegő és nem esetleges (vagy sikerül vagy nem, megpróbáljuk) döntéseket tudunk hozni állataink egészsége = gazdálkodásunk eredményessége érdekében.
Jó szórakozást, hasznos időtöltést és eredményes gazdálkodást kívánok mindannyiunknak!